Lab101 - Team
"Wanneer je genoeg fouten maakt, word je vanzelf een expert."
Hoe kunnen wij je helpen?

Over ons

Lab101 bestaat uit een kernteam van zeer ervaren specialisten die hun sporen verdiend hebben in de wereld van marketing, media, design, e-commerce, data-analyse en digitale technologie.   

Cees van Schadewijk - SEA, SEO, Data-analyse

Cees heeft het klappen van de e-commerce zweep geleerd bij meervoudig Thuiswinkel Award winnaar Badkamermarkt. Bij Lab101 is Cees de senior data-analist.

Hoewel Cees na zijn gymnasium de studie strafrecht voltooide op de universiteit, ontdekte hij al snel dat de data en inzichten via Google Adwords meer tot de verbeelding spraken. Cees heeft daarop bij Google in Dublin verschillende certificaten gehaald zodat Cees zich naast meester in de rechten ook officieel Google Adwords Professional mag noemen. Cees kent de e-commerce wereld binnen de retail- en omnichannel wereld maar wordt ook vaak om advies gevraagd in B2B omgevingen. Cees werkt samen met meerdere data-analisten.

Henrik van Duijnhoven - design en vormgeving

Henrik is een echte online designer. Bij Lab101 is hij eindverantwoordelijk voor ontwerp en design.

Nadat Henrik jaren geleden op de kunstacademie ontdekte dat vrije kunst niet aan hem besteed was, richtte hij zich al snel als designer op nieuwe digitale media. Als vormgever en artdirector deed hij z’n eerste ervaring op bij een website ontwikkelaar. Menig bureau heeft inmiddels een beroep gedaan op het talent van Henrik voor gebruiksvriendelijke en onderscheidende webontwerpen. Henrik heeft een indrukwekkende ervaring in het ontwerpen van omvangrijke corporate websites tot eenvoudige apps.  

Dennis Vervest - technische ontwikkeling

Dennis is de technologische leider en online architect binnen het team van Lab101. Naast zijn ervaring als ontwikkelaar en programmeur van Drupal – één van de meest gebruikte Content Management Systemen in de wereld – onderscheidt Dennis zich vooral door een sterk conceptueel inzicht in digitale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Voor zowel compacte als uitgebreide websites. Dennis stuurt een developersteam aan waardoor capaciteit gewaarborgd is.

Marc van der Wielen - ondernemersadvies, marketingstrategie

Marc is de nestor binnen het team van Lab101. Dankzij een langjarige ervaring als ondernemer en marketeer is Marc de ideale sparringpartner voor ondernemers met ambitie. Marc denkt vooral mee in positioneringsvraagstukken en weet wat ervoor nodig is om als onderneming onderscheidend te blijven. Vooral op het snijvlak van ondernemings- en ondernemersontwikkeling weet Marc toegevoegde waarde te leveren.

Maartje de Vet - social media & media specialist

Maartje heeft een jarenlange ervaring als mediaplanner en consultant bij enkele van de grootste mediabureaus in Nederland. Hier was zij verantwoordelijk voor de inzet van grote mediabudgetten. Inmiddels heeft Maartje zich gespecialiseerd op de effectieve inzet van social media. Van gesponsorde advertenties tot aan verleidelijke content.

Elke van Benthum - social media specialist

Elke is een ervaren ontwikkelaar en planner van social media content. Zij heeft een jarenlange ervaring opgedaan als online marketeer bij een groot mode retailbedrijf en bij een groothandel in AGF. Binnen het team van Lab101 zorgt Elke ervoor dat klanten kunnen rekenen op relevante social media content die gewaardeerd wordt door grote lezersgroepen.

Je bent nooit te oud en slim genoeg om iets nieuws te leren, daarom nodigen wij je van harte uit om je in te schrijven voor één van onze workshops binnen onze Academie. 

Lab101 Summerschool

Online marketing in de praktijk!

Masterclass Excelleren in Ondernemen

Investeer in jezelf!

Workshop Online Marketing Strategie

Strategie en ontwikkeling.

Workshop SEO

Search Engine Optimization

Workshop SEA - basic

Search Engine Advertising

Workshop Social Media - advertising

Betaald inzetten op social media

Workshop E-mailmarketing

Basis introductie e-mailmarketing

Workshop Social Media - kanalen

Inrichten & beheer

Workshop Online - content creatie

Communicatieboodschappen

Lab101 Fast Forward Leadership programma

Als ondernemer ben je druk om je bedrijf te ontwikkelen. Maar hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan jezelf?

Hoe kunnen we je helpen?

Lab101 - Elke van Benthum
Elke van Benthum
Ontwerp & content
Lab101 - Marc van der Wielen
Marc van der Wielen
Marketing specialist
Lab101 - Henrik van Duijnhoven
Henrik van Duijnhoven
Interaction designer
Lab101 - Maartje de Vet
Maartje de Vet
Begeleiding en content
Lab101 - Dennis Vervest
Dennis Vervest
Technische ontwikkeling
Lab101 - Cees van Schadewijk
Cees van Schadewijk
SEO/SEA & data analyse

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?