Cursus

Workshop E-mailmarketing

Door de komst van het internet heb je als bedrijf meer concurrenten dan ooit. Niet alleen lokaal en nationaal, maar zelfs internationaal. Dat vraagt om een andere aanpak in het onderhouden van relaties met klanten en het vinden van nieuwe klanten. Met e-mail marketing blijf je op een laagdrempelige én goedkope manier in contact met (potentiële) klanten. En dat is niet alles. Je kunt ook op een eenvoudige manier ervoor zorgen dat je je omzet verhoogt. Dus waar wacht je nog op?
Voor wie?

Deze workshop is uitstekend geschikt voor freelancers, ondernemers en marketing- en communicatie medewerkers die meer willen weten over e-mail marketing en willen leren hoe e-mail marketing op een praktische manier ingezet kan worden voor hun bedrijf.

Wat leer je?

In deze workshop leer je wat e-mail marketing is en waarom e-mail marketing niet mag ontbreken in jouw online marketingstrategie. Je leert alle ins- en outs van e-mail marketing en krijgt praktische tips hoe je kunt starten met je eerste e-mailcampagne. Ook als je al ervaring hebt met e-mail marketing geven we je tips hoe je met marketing automation meer resultaat kunt behalen uit jouw campagnes. Tot slot leer je hoe je e-mail marketing het best kunt inzetten om jouw online doelstellingen te behalen.

Tijdsduur
2,5 uur incl. pauze
Kosten
295
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?