Cursus

Workshop SEO

Met hogere posities in de zoekresultaten van online zoekmachines zoals Google stijgt het aantal relevante bezoekers, en daarmee ook het rendement van je website. Immers meer relevant verkeer betekent meer leads en meer klanten. Naast gratis verkeer dragen hoge zoekposities ook bij aan de betrouwbaarheid en autoriteit van je bedrijf. Belangrijk dus om met SEO aan de slag te gaan. Deze workshop levert je de basis om te starten.
Voor wie?

Deze workshops is bedoeld voor ondernemers en marketingmedewerkers die willen weten hoe ze zelf op een praktische manier aan de slag kunnen gaan met het verbeteren van de rankings van hun website in zoekmachines en daarmee hun website beter zichtbaar zullen maken.

Wat leer je?

In deze workshop leer je de basisbeginselen van SEO en hoe je je website kunt zodanig kunt aanpassen en verbeteren dat je zoekposities zullen stijgen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: hoe werkt een zoekmachine, zoekwoordonderzoek, opzetten van SEO strategie en het meten van resultaten. Uiteraard worden de SEO valkuilen besproken en lichten we de belangrijkste Best practices toe.

Tijdsduur
2,5 uur incl. pauze
Kosten
295
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?