Cursus

Workshop SEA - basic

Alvorens mensen beslissen om met een bedrijf of winkel zaken te doen oriënteren ze zich op het Internet. Ze zoeken in zoekmachines (Google) naar het product of dienst en kijken welke bedrijven zich aandienen. Belangrijk als bedrijf om bij die zoekopdracht zichtbaar te zijn. Google Adwords (het advertentieprogramma van Google) biedt bedrijven die mogelijkheid. Je bepaalt zelf op welke zoekwoorden je een advertentie wilt tonen. Mits slim ingezet, kun je feitelijk niet effectiever adverteren. Je komt enkel in beeld bij mensen die naar jouw product of dienst op zoek zijn. Deze workshop leert je hoe je in Google Adwords een campagne maakt en dus hoe je deze zoekwoorden en advertenties slim inzet.
Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor ondernemers en marketingmedewerkers die willen weten hoe ze zelf op een praktische manier aan de slag kunnen gaan met zoekmachine-adverteren en daarmee effectieve advertentie-campagnes voor hun bedrijf kunnen inrichten.

Wat leer je?

In deze workshop leer je de basisbeginselen van SEA. Hoe stel je een succesvolle SEA-campagne op en hoe meet je het rendement hiervan. Onderwerpen die aan bod komen zijn. Verschillende SEA campagne types, zoekwoorden onderzoek, kenmerken van advertenties, Google Shopping en natuurlijk delen we de best practices zodat je direct aan de slag kunt.

Tijdsduur
2,5 uur incl. pauze
Kosten
295
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?