Cursus

Workshop Social Media - kanalen

Social media is voor de meeste bedrijven niet meer weg te denken in de communicatie strategie. Maar welke kanalen passen nu het best bij je doelgroep en je bedrijf? En hoe begin je nu precies? Je hebt wel ooit een pagina op Facebook aangemaakt maar je weet eigenlijk niet goed welke mogelijkheden er allemaal zijn om de social media kanalen voor je bedrijf te laten werken.
Voor wie?

Deze workshops is bedoeld voor ondernemers en marketingmedewerkers die willen weten hoe ze zelf op een praktische manier aan de slag kunnen gaan met het gebruik van social media kanalen en hiermee meer engagement en bereik in hun doelgroep willen creeëren. Die social media tot een vast onderdeel van de communicatiestrategie willen maken. 

Wat leer je?

In deze workshop beginnen allereerst met vast te stellen welke social media kanalen het beste bij je bedrijf passen, met andere woorden waar kan ik mijn doelgroep het beste bereiken. Vervolgens gaan we direct aan de slag met de praktijk zodat Facebook, Instagram en LinkedIn geen geheimen meer voor je hebben. We laten zien hoe je Facebook en Instagram aan elkaar kunt koppelen, waar je je statistieken kunt inzien, hoe je zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de mogelijkheden van de diverse kanalen. Als vervolg op deze workshop raadden wij de workshop Content creatie aan! 

Tijdsduur
2,5 uur incl. pauze
Kosten
295
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?