Cursus

Masterclass Excelleren in Ondernemen

Als ondernemer ben je druk in je bedrijf. Je hebt te maken met veeleisende klanten, met medewerkers en toeleveranciers. Maar hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan de ontwikkeling van je bedrijf zelf? Weet je wat je echte toegevoegde waarde is? Weet je hoe je nieuwe klanten kunt verleiden? Haal je het beste naar boven uit je medewerkers? Haal je het beste in jezelf naar boven? Vragen die misschien herkenbaar in je oren klinken, maar waarop je niet altijd een antwoord hebt.

Lab101 organiseert een masterclass “Excelleren in Ondernemen”. Hierin komen de hierboven genoemde vragen aan bod. Via een tweetal hoofdthema’s. Het eerste thema gaat over de toegevoegde waarde van je onderneming. Het tweede thema gaat over je rol als ondernemer en leider.

Door wie?

Marc van der Wielen is een ervaren coach en sparringpartner voor een groot aantal MKB ondernemingen en ondernemers. Hij heeft een goed strategisch inzicht en een sterk ontwikkeld gevoel ontwikkelingen in de markt en de kansen die daaruit ontstaan. Mede dankzij zijn eigen ervaring als ondernemer weet hij met welke uitdagingen je als ondernemer te maken krijgt om blijvend toegevoegde waarde te ontwikkelen.

Linda Loeffen is een ervaren organisatiepsycholoog. Zij heeft veel bedrijven en teams begeleid. Haar ervaringen met zowel medewerkers als leidinggevenden geeft haar een realistisch uitgangspunt om teams te verbeteren. Linda gelooft sterk in de kracht van positief leiderschap omdat zij heeft ervaren dat werkplezier een belangrijk ingrediënt is voor succesvolle organisaties.

Voor wie?

Deze masterclass “Excelleren in Ondernemen” is vooral bedoeld voor ondernemers die een ambitie hebben om te groeien. Ondernemers ook die een aantal mensen in dienst hebben en ervan overtuigd zijn dat nieuwe inzichten en stimulansen hun groei en ontwikkeling kan helpen.

Het programma

09.00   Ontvangst

09.15   Aftrap

Groei van je bedrijf?

09.20   Ontdek de échte toegevoegde waarde van je bedrijf

10.20   Kansen en verbeterpunten voor je bedrijf

11.20   Pauze 

11.30   Wat is effectief leiderschap?

12.00   Waar sta jij in je team?

12.30   Lunch

De groei van jezelf als leider?

13.15   Dienend leiderschap. Wat is dat?

13.30   Wat doe je als leider?.

13.50   In de praktijk?

14.15   Samenvatting

14.30   Informele evaluatie met een drankje

15.00   Einde 

Tijdsduur
6 uur incl. pauze
Kosten
325,00 (als lid van Ondernemingsvereniging Nistelrode ontvangt u 125,00 korting)
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?