Cursus

Workshop Online Marketing Strategie

Als ondernemer heb je een ambitie. Om deze ambitie te realiseren, is het van belang om deze ambitie te vertalen in heldere doelen. Een aantal van deze doelen zullen dichtbij zijn, een aantal van hen zal wat verder in de tijd liggen. Om te voorkomen dat je uit koers raakt is het belangrijk om een plan te hebben. Dat geldt ook voor je groeidoelen waarbij online marketing een rol speelt. Zonder strategisch plan? Geen succes.
Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor ondernemers en marketingmedewerkers die op een praktische manier inzicht willen verwerven en direct toepasbare oplossingen willen
verkrijgen voor hun online marketing strategie.

Wat leer je?

Tijdens de workshop Online Marketing Strategie leer je hoe je online marketing kunt inzetten om je langere termijn bedrijfsdoelen te behalen. Je leert beter inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van je klanten. Daarbij ontdek je hoe je je producten, diensten en services beter kunt afstemmen op deze wensen. Je leert ook op welke manier je de juiste online marketing middelen kunt inzetten om je (potentiële) klanten te bereiken. En je leert hoe je de loyaliteit van klanten kunt verhogen met inzet van online middelen. Tenslotte leer je ook hoe je door het meten van relevante data, een vinger aan de pols houdt voor de prestaties van je bedrijf.

Tijdsduur
2,5 uur incl. pauze
Kosten
295
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?