Cursus

Workshop Social Media - advertising

Adverteer jij nog niet op social media? Dan is het de hoogste tijd om daar mee te beginnen. Anno 2019 zit ruim 70% van de wereldbevolking op social media dus grote kans dat jouw nieuwe klanten hier ook tussen zitten. Door te adverteren op social media kun je op een laagdrempelige manier producten en/of diensten verkopen aan bestaande- en potentiële nieuwe klanten. En met de juiste strategie verdien je de advertentiekosten ook nog eens binnen no-time terug!
Voor wie?

Deze workshop is uitstekend geschikt voor freelancers, ondernemers en marketing- en communicatie medewerkers die willen starten met adverteren op social media en willen leren hoe ze zo snel mogelijk hun investering kunnen terugverdienen.

Wat leer je?

Tijdens deze workshop leer je op welke social media kanalen je kunt adverteren en wat de kracht van elk social media kanaal is. Je leert meer over de verschillende soort advertenties die er zijn en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken. Ook krijg je praktische tips voor het opstarten van je eerste advertentiecampagne en hoe je kunt meten wat de succesratio is van jouw campagne. Verder ga je aan de slag met het maken van een advertentiestrategie om met een goed doordacht plan te beginnen met adverteren. Tenslotte krijg je de laatste tips en tricks om het snelst het besteedde advertentiebudget terug te verdienen.

Tijdsduur
3 uur incl. pauze
Kosten
295
Er zijn momenteel geen data voor deze cursus / workshop.

Meld je direct aan...

Aanhef

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?