Vandinter Semo

De historie van Vandinter Semo gaat terug tot aan het begin van de vorige eeuw. De start van een duurzame organisatie krijgt vorm. Met het bewerken en verhandelen van zaden voor akkerbouwers. In Nederland en in landen ver daarbuiten.

Vele jaren later is Vandinter Semo nog altijd een toonaangevend handelaar en bewerker van zaden. Voor afnemers over de hele wereld. Maar ook als kweker en veredelaar van cruciferen is een unieke reputatie opgebouwd. Gewassen die ingezet worden als natuurlijk bestrijdingsmiddel voor aaltjes en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een betere bodemkwaliteit. De allerbeste manier, aldus Vandinter Semo, om op een verantwoorde en duurzame manier te zorgen voor de bron een gezonde voedselketen.

Lab101 voelt zich vereerd om de visie en het verhaal van Vandinter Semo bekend te maken bij akkerbouwers, veehouders en professionals die invloed hebben in de voedselketen. Dat doen we met inzet van de juiste content, middelen en kanalen. Van website tot blogartikel. Van bedrijfsfilm tot SEO en SEA. Van corporate presentatie tot persbericht. Van opvallend postpakket tot lezenswaardige email.

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?