Sherpa Miniloaders

Op en top innovatie

Sherpa is innovatief als geen ander. Dat bewijs wordt elke dag geleverd als verbeteraar van arbeidsvriendelijk werk. Maar duurzame innovatie krijgt een nieuwe dimensie nu Sherpa ook met elektropower wordt uitgerust en geen uitlaatgassen meer produceert.

Lab101 heeft haar ervaring en kunde ingebracht bij de positionering en claim van Sherpa als toonaangevende innovatieve mini-loader. Naast ontwikkeling van het nieuwe merklogo hebben wij een nieuwe website ontwikkeld en gebouwd. Lab101 is tevens permanent betrokken bij de optimalisatie van Google adwords en zoekmachine optimalisatie.

Over Sherpa

Sherpa mini-loaders maakt naam in de wereld van de bouw én in de sloop. Als vernieuwende krachtpatser die als maatje van de bouwvakman letterlijk bergen verzet. De Sherpa werktuigendrager is flexibel in inzet dankzij z’n kleine formaat. Maar wie denkt dat een Sherpa z’n mannetje niet staat, heeft het mis. De compacte krachtpatser koppelt gemak en een veelzijdige inzet aan een krachtig optreden. Dankzij de uitgebreide collectie werktuigen is Sherpa een betrouwbare krachtpatser in de stratenmakerij, bij hoveniers, bij agrarische bedrijven en bij bouw- en sloopbedrijven.

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?