OOvB adviseurs en accountants

Interactief online magazine

De corona lockdown heeft ervoor gezorgd dat we een nieuwe zakelijke gewoonte hebben ontwikkeld;  ‘live’ communicatie via beeldschermen. Een ontwikkeling die nog maar eens aangeeft hoezeer beeld de rol overneemt van tekst. Een willekeurige scrollsessie op Linkedin, waarin talloze video’s voorbijkomen, getuigt daarvan.

Voor OOvB adviseurs en accountants is het een positieve prikkel om een online magazine te ontwikkelen dat is opgebouwd rondom tekst, foto’s en bewegend beeld. Mede ingegeven door de wens om te kijken of specialisten interviews een bijdrage kunnen leveren aan de communicatie naar klanten.

Aan Lab101 is de verantwoordelijkheid gegeven om deze wens te vertalen in een sprankelend online magazine. Benieuwd hoe het eruit ziet? 

OOvB.nl/magazine

Over OOvB

OOvB adviseurs en accountants is een begrip in de regio Noordoost Brabant en Zuidoost Gelderland. Niet dat ze dat van de daken afschreeuwen overigens. Want als betrokken rekenmeester en adviseur staan ze liever achter hun klanten dan ervoor. Vanuit de 5 regiokantoren zijn bijna 100 professionals dagelijks in de weer om klanten te helpen in hun ondernemerschap. Door de administratieve processen gemakkelijker te maken, te helpen met gespecialiseerd fiscaal advies of een strijdbare metgezel wanneer een bedrijfsovername aan de orde is.

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?