Kozijnen-webshop.nl

Inspiratiekanaal

Hoewel Jeroen van den Akker niet te klagen had over de klandizie die zijn website opleverde, besloot hij in het voorjaar om eens bij Lab101 advies in te winnen voor mogelijke verbeteringen.

Het werd al snel duidelijk dat de website vooral functioneert als informatie- en inspiratiekanaal. Vanuit deze wetenschap werd een nieuw functioneel design ontwikkeld waarin mogelijkheden en stijlen beter tot zijn recht komen dan bij de oude website. Op basis van de getoonde voorbeelden nemen geïnteresseerden contact op met de experts van kozijnen-webshop om geholpen te worden voor hun maatwerk kozijn of deur.

Slechts enkele weken na lancering, blijkt dat de website erg effectief is en dat zowel het aantal offertes als bestellingen aanzienlijk toeneemt.

Naast realisatie van de website is Lab101 ook verantwoordelijk voor de inzet van Google Adwords.

Over Kozijnen-webshop.nl

Kozijnen-webshop.nl is inmiddels uitgegroeid tot een leidende aanbieder van houten raamkozijnen, deurkozijnen en schuifpuien. Op maat en naar wens van de opdrachtgever. Dankzij het meedenkend vermogen, het snelle reageren en de gegarandeerde topkwaliteit kozijnen, vertrouwen jaarlijks honderden klanten op kozijnen-webshop.nl. Iets om trots op te zijn. 

Ook onze onze tips & leuke nieuwtjes ontvangen?